martes, 27 de octubre de 2015

INKSCAPE

INKSCAPE



L'Inkscape és un programa editor de gràfics vectorials, on hi han diferents eines com ara per exemple: les corbes de Bézier, el.lipses, estrelles i polígons, ploma, etc...



Alguns de les activitats realitzades amb l'Inkscape són:



1. La papallona:




 La papallona és molt simple, ja que només has de fer tres el.lipses, una que serà el cos, una altra que serà el cap, i una altra que hauràs de copiar-les les vegades necessàries per obtindre les ales de le papallona, a partir de tot això, en cada el.lipse li apliquem un color de més fosc a més clar i al altre costat el mateix però a la inversa.














2. Quadrats:

Per fer aquesta activitat només hem utilitzat una eina, el quadrat i els hem posat de diferents mides i en diferents posicions, de manera que quedi com una escala de quadrats més grans a més petits. Un altre cop ho hem pintat amb una escala de color d'un groc verdós, de més fosc a més clar.















3. Triangles:





En aquesta activitat hem utilitzat l'eina d'el.lipses, i un triangles. És una activitat que requereix molt poc temps, ja que quan ja tens el triangle, només fa falta que li apliquis tres el.lipses als vèrtexs dels triangles, finalment li apliques color blanc al triangle, i un altre color vistós a les el.lipses.









4. Estrelles:

Aquesta activitat està feta únicament per estrelles de manera que quedin totes unides per una punta de la estrella i quedin amb un cercle, les he girat entorn al seu eix i m'han quedat d'aquesta forma, i després només les he pintat de color groc.









PROJECTE AMB L'INKSCAPE


 PROJECTE AMB L'INKSCAPE


En aquest projecte hem treballat amb l'Inkscape, en el qual mitjançant un dossier que ens ha donat el professor, hem anat fent una sèrie de activitats (en total uns 22).
Mitjançant l'Inkscape he fet el logotip per al meu portafoli, també el títol i més coses.





Logotip:
En aquest logotip, m'he inspirat en les inicials del meu nom (A.S), i la estrella l'he triat ja que m'agraden molt. És molt senzill de fer-lo, només he hagut de fer una estrella amb l'eina ''d'estels i polígons'', i li he aplicat un degradat d'un color morat, junt amb un contorn de color verd.
I les lletres les he fet amb la ''ploma'', i els hi he aplicat un emplenat de color groc i un contorn també de color verd.






Títol:


El títol és molt senzill, he escrit ''portafoli albert simó'', i després li he aplicat un emplenat amb degradat de color verd i negre, i també amb un  
contorn també degradat, però no es nota gaire bé.

 

Fons:





En aquest fons m'he basat en polígons regulars i circumferències de diferents colors, i de fons un color blau marí amb un contorn de punts i ratlles de color groc.