martes, 31 de mayo de 2016

Audacity

Aquest programa és un programa en que es basa en grabació de so i edició d'audio, és un programa molt bàsic però en que pots fer moltes coses, però que no és professional, és a dir que no els professionals no l'utilitzen per treballar els seus arxius d'audio. Aquest programa està disponible per a diferents plataformes com poden ser Mac, Windows, Linux, i més plataformes.
Aquest programa es va crear la tardor de 1999 per Dominic Mazzoni i Roger Dannemberg a la universitat de Carnegie Mellon.








 A continuació podreu observar les activitats que hem realitzat durant el temps que hem utilitzat aquest editor d'audio, l'Audacity:


ACTIVITAT 3






En aquesta activitat el que hem fet és crear 3 pistes diferents amb 3 tipues de sorolls diferents: el blanc, el marró i el rosat, això és tot l'exercici, és molt senzill.


Aquí podreu escoltar el meu treball ja realitzat: http://asimo26.podcast.es/descarga/podcast_53302.mp3




ACTIVITAT 5


Aquesta activitat és algo més complicat, ja que hem tingut que fer més coses, però no és molt difícil tampoc.
Aquesta activitat consistía en crear 8 pistes diferents en les quals havies de crear 8 tons diferents i assignar-los una freqüència diferent per tal de que ens quedessin les notes musicals: DO, RE, MI, FA, SOL, LA, SI, DO.
Tot seguit els desplaçavem amb l'eina desplaça per tal de que quedessin separats, i no sonessin a la vegada totes les notes.

Aquí podreu escoltar el meu treball realitzat: http://asimo26.podcast-es.info/archivo/asimo26/podcast_2016-6-12-30-15.mp3




ACTIVITAT 6


En aquesta activitat, la més complexa, hem tingut que graba amb la nostra pròpia veu amb el micròfon ''En aquesta pel·licula us mostraré les imatges més destacades de les meves últimes vacances''.
Tot seguit li assignarem el nom de Locució, i importarem tres arxius d'audio, Classica B,
 Classica C, Ètnica C, i per finalitzar ho tindrem que moure amb l'eina desplaça, i aplicar-hi els seguents efectes: a Classica B li apliquem Cross fade out, a Classica C apliquem Cros fade in.

Aquí podreu escoltar el meu treball realitzat: http://asimo26.podcast.es/descarga/podcast_53306.mp3



martes, 24 de mayo de 2016

Codi QR

El Codi QR és un sistema el qual serveix per poder guardar informació en una matriu quadrada de punts el qual pot ser llegit per una càmera d'un telèfon mòbil o alguna tauleta inteligent.
Mitjançant aquest Codi QR podem adjuntar-li un link a través del creador de Codis QR i després una vegada li has adjuntat aquest link, a través del lector de Codis QR podràs accedir-hi aquell lloc web.

Aquí podreu observar un exemple que hem fet al Treball de Recerca de 4ESO, en que us conduirà al link d'un Podcast publicitari en contra del Ciberbullying (el podeu llegir amb el lector de Codis QR): 

miércoles, 18 de mayo de 2016

Podcast


El Podcast o també dit d'una altra manera ''radio on demand'', és a dir radio a la demanda, és un mètode de dispensar arxius de multimèdia, normalment solen ser arxius de so o de video, i aquests arxius els pots escoltar quan tu vulguis.
Els Podcasts també els pots trobar mitjançant un Codi QR, i amb un dispositiu mòbil llegir-lo amb el lector de Codis QR.

En el nostre treball de recerca vam fer un Podcast, i el vam fer de la següent manera:

-En primer lloc el que vam fer va ser grabar el audio amb la grabadora del mòbil, i tot seguit enviar-lo al nostre correu per tindre'l al ordinador.

-Tot seguit quan ja tinguis el teu propi audio, l'hauràs de convertir en un format MP3 per poder-lo pemjar.

-Després s'haurà de penjar en el següent lloc web; http://podcast.es/ un cop t'hagis registrat i l'hagis penjat te'l podràs descarregar i ja el tindràs a la teva disposició.
 


















martes, 17 de mayo de 2016

App Inventor


 


Aquesta aplicació serveix per crear diferents aplicacions per al sistema operatiu d'Android. L'usuari pot modificar l'aplicació al seu gust amb un conjunt d'eines bàsiques i tot seguit enllaçar-ho amb els blocs per tal de poder utilitzar l'app. Aquesta aplicació és molt senzilla i limitada, però està molt bé.


Ara tot seguit podreu veure les diferents pràctiques que hem fet amb App Inventor al llarg de tot aquest temps treballant amb aquesta app:

 HelloPurr

La primera pràctica que vam fer va ser la del HelloPurr que consistia posar l'imatge d'un gat amb un text a baix que posi Pet the Kitty, i posar-li un so de gat, després vam modificar la pràctica al nostre gust, cambiant el color del text i el so del gat per un que tu vulguessis.


PaintPot

Aquesta va ser la segona pràctica que vam fer, consistia en inserir l'imatge del gat i posar la opció de poder-lo pintar amb tres colors diferents el Vermell, el Blau i el Verd, també vam posar tres botons per poder Esborrar itindre un traç més gran o més petit.
Després vam modificar la pràctica al nostre gust, vam cambiar l'imatge i els colors amb els que podies pintar.

 


 



MoleMash

En aquesta tercera pràctica vam fer un joc una mica més difícil, el qual consistia en tocar una bola que anava cambiant de posició amb el dit i això succesivament fins cansar-te del joc. És un joc que entretén un ratet, però et cansas ràpid, està bé per jugar poc temps. Finalment per acabar aquesta pràctica la vam modificar al nostre gust cambiant el fondo i l'imatge que has de tocar amb el dit.


 


















Pong:

Aquest és l'últim joc que vam fer amb l'app inventor, i alhora el més complicat que consistia en una barra (''paddle'') la qual tu la mous amb el teu dit, i doncs queia una bola, que la tenias que tocar amb la barra, aquest joc és el millor que hem fet i el que 

també entreten més, encara tot el que hem fet és molt senzill.