martes, 31 de mayo de 2016

Audacity

Aquest programa és un programa en que es basa en grabació de so i edició d'audio, és un programa molt bàsic però en que pots fer moltes coses, però que no és professional, és a dir que no els professionals no l'utilitzen per treballar els seus arxius d'audio. Aquest programa està disponible per a diferents plataformes com poden ser Mac, Windows, Linux, i més plataformes.
Aquest programa es va crear la tardor de 1999 per Dominic Mazzoni i Roger Dannemberg a la universitat de Carnegie Mellon.








 A continuació podreu observar les activitats que hem realitzat durant el temps que hem utilitzat aquest editor d'audio, l'Audacity:


ACTIVITAT 3






En aquesta activitat el que hem fet és crear 3 pistes diferents amb 3 tipues de sorolls diferents: el blanc, el marró i el rosat, això és tot l'exercici, és molt senzill.


Aquí podreu escoltar el meu treball ja realitzat: http://asimo26.podcast.es/descarga/podcast_53302.mp3




ACTIVITAT 5


Aquesta activitat és algo més complicat, ja que hem tingut que fer més coses, però no és molt difícil tampoc.
Aquesta activitat consistía en crear 8 pistes diferents en les quals havies de crear 8 tons diferents i assignar-los una freqüència diferent per tal de que ens quedessin les notes musicals: DO, RE, MI, FA, SOL, LA, SI, DO.
Tot seguit els desplaçavem amb l'eina desplaça per tal de que quedessin separats, i no sonessin a la vegada totes les notes.

Aquí podreu escoltar el meu treball realitzat: http://asimo26.podcast-es.info/archivo/asimo26/podcast_2016-6-12-30-15.mp3




ACTIVITAT 6


En aquesta activitat, la més complexa, hem tingut que graba amb la nostra pròpia veu amb el micròfon ''En aquesta pel·licula us mostraré les imatges més destacades de les meves últimes vacances''.
Tot seguit li assignarem el nom de Locució, i importarem tres arxius d'audio, Classica B,
 Classica C, Ètnica C, i per finalitzar ho tindrem que moure amb l'eina desplaça, i aplicar-hi els seguents efectes: a Classica B li apliquem Cross fade out, a Classica C apliquem Cros fade in.

Aquí podreu escoltar el meu treball realitzat: http://asimo26.podcast.es/descarga/podcast_53306.mp3



No hay comentarios:

Publicar un comentario